Autor: | neznámý |
Datum přidání | 25.08.2013 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
25 min |
Doba vaření: | 40 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Vegetol gold
Rostlinný jedlý olej jednodruhový
Slunečnicový olej
Rostlinný jedlý olej. Jednodruhový, slunečnicový.
Concentrato di Pomodoro
Rajčatová pasta. Sterilováno
Rajčatový protlak albert Quality
Rajčatový protlak zahuštěný. Pasterováno. Na 100 g protlaku bylo…
Kešu pražené solené Dr. Ensa
Kešu, skořápkové plody loupané
Alesto Cashew Nuts
Jádra kešu ořechů
Nejdříve si v pánvi opražíme na sucho kešu oříšky. Nasekáme v ručním mixéru a dáme stranou. Na pánvi s trochou oleje ze všech stran opečeme česnek, z každé strany asi dvacet vteřin. Rajčata omyjeme a nasekáme i se slupkou společně s opečeným česnekem v ručním mixéru. Do kastrůlku kápneme trochu oleje a vlijeme rajčatové pyré, přidáme špetku soli, rajčatový protlak, saturejku a bazalku. Rajčatové pyré přivedeme k varu, promícháme a už dále nevaříme. Na pánvi na troše oleje osmahneme pórek, po chvíli přidáme plátky žampiónů a na drobno pokrájený celer, osolíme. Mezitím, co se nám restuje zelenina, dáme vařit nudle. Uvařené a zcezené nudle přesypeme do misky, promícháme s rajčatovým pyré, kešu a zeleninovou směsí. Můžeme posypat parmezánem.
Přidat komentář