Autor: | neznámý |
Datum přidání | 04.07.2010 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 90 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
BIO Italská sůl česneková
Jedlá česneková sůl - mletá
Sůl himalájská růžová jemná
Sůl himalájská růžová jemná
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 27,04 g | 1,20 g | 5,94 g | 722,28 kJ (173 kcal) |
celkově | 108,16 g | 4,81 g | 23,76 g | 2 889,10 kJ (690 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Kuře opláchneme pod vodou, posolíme a posypeme rozmarýnem ze všech stran. Česnek oloupeme, nakrájíme na kolečka, část vložíme dovnitř do kuřete a druhou půlkou posypeme kuře. Kuře vložíme do pekáče, poklademe plátky másla, podlijeme trochou vody a pečeme s víkem v předehřáté troubě. Jarní cibulku omyjeme, nakrájíme na kolečka a po půl hodině pečení vložíme do pekáče ke kuřeti. Těsně před dopečením víko sundáme a necháme opéct dozlatova. Kuře během pečení občas poléváme. Můžeme podávat s rýží.
Přidat komentář