Autor: | neznámý |
Datum přidání | 04.08.2011 |
Druh receptu | Snídaně, Svačina, Zákusek |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 35 min |
Počet porcí: | 10 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Farina Senza Glutine Kukuřičná mouka
Kukuřičná mouka, bezlepková, BIO.
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Slunečnice loupaná Poex
Olejnatá semena
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 9,38 g | 61,02 g | 20,17 g | 1 933,98 kJ (462 kcal) |
celkově | 93,82 g | 610,16 g | 201,73 g | 19 339,77 kJ (4619 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Jako první smícháme obě mouky, třtinový cukr a ostatní sypké směsi v míse. Dále zalijeme vodou, přidáme olivový olej a velmi pečlivě zpracujeme v těsto, je-li příliš řídké přidáme špaldovou mouku. Těsto by nemělo být příliš husté a mělo by mít pomalu tekutou konzistenci. Hotové těsto přelijeme na pečícím papírem vyložený plech a posypeme rovnoměrně rybízem. Pečeme na 180°C v předehřáté troubě přibližně 35 minut.
Množství uvedených surovin je na menší plech.
Přidat komentář