Autor: | Eva |
Datum přidání | 20.04.2012 |
Druh receptu | Zákusek |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | 10 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Bílý jogurt z Valašska
mléčný produkt
Jogurt bílý Boni
Jogurt bílý
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Skořice mletá Mikado
Skořice, mletá
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 7,66 g | 64,66 g | 3,04 g | 1 306,10 kJ (312 kcal) |
celkově | 76,58 g | 646,64 g | 30,44 g | 13 061,01 kJ (3119 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Drobenka: 10 dkg másla promneme rukou se špaldovou moukou (asi ½ - ¾ kelímku)
Těsto: 2 celá vejce vyšleháme s cukrem. Přidáme 2 kelímky bílého jogurtu a promícháme. Přidáme mouku promíchanou s práškem do pečiva. Těsto nalijeme do formy, vymazané a vysypané moukou. Poklademe švestkami, posypeme vanilkovým cukrem a drobenkou, nakonec skořicí. Pečeme zhruba na 160 – 170 °C.
Přidat komentář