Autor: | Eva |
Datum přidání | 01.03.2011 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 100 min |
Počet porcí: | 5 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Zátkovy vaječné těstoviny Špagety
Těstoviny vaječné sušené
Zátkovy vaječné těstoviny Kolínka malá
Těstoviny vaječné sušené
Premium těstoviny
Vaječné těstoviny, pšeničné, sušené
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 18,09 g | 18,61 g | 13,06 g | 1 368,49 kJ (327 kcal) |
celkově | 90,45 g | 93,04 g | 65,28 g | 6 842,46 kJ (1634 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Na másle osmažíme cibuli, přidáme nakrájené houby, osolíme, opepříme a přidáme česnek. Dusíme tak, aby ve výsledku byla směs řidší. Uvařené těstoviny smícháme s podušenými houbami a vložíme do máslem vymazaného pekáče. Zapečeme v troubě a při dopékání vlijeme rozšlehaná vajíčka.
Přidat komentář