Autor: | neznámý |
Datum přidání | 06.08.2011 |
Druh receptu | Snídaně, Svačina, Zákusek |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 35 min |
Počet porcí: | 10 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Biotrend Bio citróny
Bio citróny, odrůda: Primofiore, kategorie: 5, jakost: 1
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 8,27 g | 70,31 g | 14,99 g | 1 886,88 kJ (451 kcal) |
celkově | 82,65 g | 703,12 g | 149,90 g | 18 868,82 kJ (4507 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Všechny suroviny důkladně smícháme a nalijeme na máslem vymazaný a moukou vysypaný plech. Pečeme na 180° stupňů asi 35 minut. Po vychladnutí perník podélně rozřízneme a vnitřek potřeme rybízovou marmeládou. Vrch perníku lehce potřeme citrónovou polevou - tu získáme smícháním citrónové šťávy a třtinového cukru - a hned posypeme mandlovými vločkami.
Přidat komentář