Autor: | vesia |
Datum přidání | 23.02.2015 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 45 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Concentrato di Pomodoro
Rajčatová pasta. Sterilováno
Rajčatový protlak albert Quality
Rajčatový protlak zahuštěný. Pasterováno. Na 100 g protlaku bylo…
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 10,71 g | 21,77 g | 5,66 g | 639,70 kJ (153 kcal) |
celkově | 42,84 g | 87,07 g | 22,65 g | 2 558,79 kJ (611 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Na olivovém oleji prudce osmahneme cibulku, přidáme nastrouhanou mrkev, krátkou chvíli opékáme. Přidáme uvařené fazole, zalijeme bujónem, chvíli vaříme. Pokud se bujón zcela nevypaří, slijeme ho. Přidáme protlak, koření, sůl, pepř a vaříme, dokud fazole nezměknou. Nakonec dochutíme bylinkami a přidáme prolisovaný česnek. Hotovou směsí plníme pity a ihned podáváme.
Zdravý a sytý oběd pro celou rodinu. :) Fazolovou směs vaříme ve větším hrnci na středním ohni.
Přidat komentář