Autor: | Marie |
Datum přidání | 29.04.2013 |
Druh receptu | Oběd, Svačina, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 30 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Zeleninový vývar Brodo vegetale
Nasekaná čerstvá zelenina s hustou konzistencí.
Zeleninový vývar
Čirý zeleninový vývar. Sterilováno.
Zeleninový vývar pálivý
Čirý zeleninový vývar. Sterilováno.
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Concentrato di Pomodoro
Rajčatová pasta. Sterilováno
Rajčatový protlak albert Quality
Rajčatový protlak zahuštěný. Pasterováno. Na 100 g protlaku bylo…
Čočka červená půlená
Loupaná
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 12,34 g | 54,56 g | 3,19 g | 1 172,75 kJ (280 kcal) |
celkově | 49,36 g | 218,25 g | 12,74 g | 4 691,00 kJ (1120 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Na oleji si osmahneme na jemno nakrájenou cibuli. Přidáme nahrubo nastrouhanou mrkev a na kostičky nakrájenou bramboru. Prolisujeme česnek, přidáme k zelenině a okořeníme (sůl, pepř, kurkuma). Potom přidáme protlak, zalijeme vývarem a povaříme, dokud není zelenina měkká. Nakonec přisypeme červenou čočku a chvíli povaříme. Odstavíme z plotny a necháme pod pokličkou dojít, dokud nebude čočka měkká.
Přidat komentář