Autor: | Raskenius |
Datum přidání | 13.08.2014 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
0 min |
Doba vaření: | 0 min |
Počet porcí: | 0 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Sůl jemnozrnná Trapani Sale
Z přírodní rezervace poblíž Trapani (Sicílie).
Sůl hrubozrnná Trapani Sale
Z přírodní rezervace poblíž Trapani (Sicílie).
Skořice mletá Mikado
Skořice, mletá
Do mixéru dáte vodu, nakrájenou mrkev, nakrájený fenykl, mátu – můžete použít i se stonkem, a dále všechny ostatní přísady a rozmixujete. Můžete si zvolit jemnější polévku přidáním vody, nebo hustší a přidat více kokosových plátků.
Tento recept je od šéfkuchařky Dorit. Ta má certifikaci šéfkuchařky na živé rostlinné potraviny z Chopra.
Přidat komentář