Autor: | lanvin |
Datum přidání | 30.09.2010 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 45 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | 120 Kč |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Kešu pražené solené Dr. Ensa
Kešu, skořápkové plody loupané
Alesto Cashew Nuts
Jádra kešu ořechů
Očištěné pstruhy obalíme v mouce, smíchané se solí a pepřem. Oříšky orestujeme na pánvi dozlatova. Pstruhy opečeme ze všech stran na másle. Do výpeku přidáme citronovou šťávu a wermut, ve kterém rozmícháme mouku. Dochutíme solí a pepřem a nakonec přidáme petrželku a oříšky.
Podáváme s rajčatovým salátem.
Přidat komentář