Autor: | lanvin |
Datum přidání | 30.09.2010 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 45 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | 100 Kč |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Zeleninový vývar Brodo vegetale
Nasekaná čerstvá zelenina s hustou konzistencí.
Zeleninový vývar
Čirý zeleninový vývar. Sterilováno.
Zeleninový vývar pálivý
Čirý zeleninový vývar. Sterilováno.
Concentrato di Pomodoro
Rajčatová pasta. Sterilováno
Rajčatový protlak albert Quality
Rajčatový protlak zahuštěný. Pasterováno. Na 100 g protlaku bylo…
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Filety z Aljašké tresky
Aljašská treska, hluboce zmrazená, uloveno v moři FAO 61/67, glazovaná
Rybí filé umeleme spolu s jednou cibulí, přidáme vejce, dochutíme rybím kořením, solí a přimícháme strouhanku. Tvarujeme malé kuličky. Druhou cibuli spolu s ostatní zeleninou nakrájíme dáme do 1 litru vody, přidáme vývarovou kostku a uvaříme vývar. Do vývaru vmícháme rajčatový protlak a uvaříme v něm rybí kuličky. Vaříme velmi zvolna asi 15-20 minut. Podáváme s rýží přelité zredukovaným vývarem.
Přidat komentář