Autor: | neznámý |
Datum přidání | 24.09.2013 |
Druh receptu | Večeře, Oběd |
Doba přípravy surovin: |
15 min |
Doba vaření: | 20 min |
Počet porcí: | 3 ks |
Přibližná cena: | 200 Kč |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Na velké nelepivé pánvi duste rajčata a cibuli, až cibule změkne. Potom stáhněte oheň, přidejte další ingredience kromě ryb a duste, až karotka změkne (je-li z konzervy přidat hned maso). Snažte se, aby se zeleninová směs bouřlivě nevařila. Nakonec přidejte lososí a tresčí maso a duste po obou stranách do měkka. Podávejte s celozrnnou bagetou a zapíjejte vinným střikem z bílého vína :)) 1 porce obsahuje 272 kcal energie, 37 g bílkovin, 22 g sacharidů, 4 g tuku.
Přidat komentář