Autor: | neznámý |
Datum přidání | 02.09.2010 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 60 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | 110 Kč |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Biotrend Bio citróny
Bio citróny, odrůda: Primofiore, kategorie: 5, jakost: 1
Kešu pražené solené Dr. Ensa
Kešu, skořápkové plody loupané
Alesto Cashew Nuts
Jádra kešu ořechů
Filety potřeme citronem, posolíme a necháme chvilku stranou. Poté lehce osušíme a nakrájíme na kousky. Solamyl smícháme s kořením na ryby a rybí kousky v něm obalíme. Smažíme na rozpáleném oleji, vyjmeme a necháme na ubrousku okapat.Cuketu a mrkev nakrájíme na nudličky, pórek na kolekča a vše společně na oleji osmahneme. Přidáme sekané kešu ořechy, kousky ryby a mletý koriandr. Vše krátce opečeme, přimícháme omáčku Sweet and Sour a dochutíme solí a pepřem.Směs rozdělíme na 4 připravené tortilly, zabalíme a dáme do pekáčku do vyhřáté trouby na 150 °C na 10 min. zapéct. Vhodná příloha je okurka a rajče.
Přidat komentář