Autor: | Lucka |
Datum přidání | 01.09.2011 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 20 min |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Připravené plátky pangase si osolíme a dochutíme dobromyslí neboli naším oreganem, chvíli necháme odležet v marinádě, aby se spojily chutě, pozor já nikdy necitronuji, výsledek by byl "nakyslý" po citronu... potom si na pánvičce rozpálím kvalitní máslo a z obou stran rybu opeču, hotovou jí podáváme s čím máme rádi, my s brambory a těsně před servírováním posypeme čerstvými bylinkami a zakapeme dobrým lněným olejem, dodá tomu ten správný říz Dobrou chuť.
Výbornou chuť měl i se sezamovým olejem.
Přidat komentář