Autor: | Lucka |
Datum přidání | 01.04.2013 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | |
Cena: | |
Obtížnost: | |
Přidat vlastní foto
|
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Milkin Čerstvé mléko plnotučné
Čerstvé mléko plnotučné, vysoce pasterované. Obsah tuku 3,5%.
Sušená rajčata ve slunečnicovém oleji s česnekem
Pasterováno.
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Moravský bochník plátky
Přírodní tvrdý sýr
baleno v ochranné atmosféře
Pšeničná múka celozrnná špeciál - stredná
Pšeničná mouka celozrnná
Vepřová šunka pro děti nejvyšší jakosti
Masný výrobek tepelně opracovaný. Šunka nejvyšší kvality.
Šunka od kosti nejvyšší jakosti
Masný výrobek tepelně opracovaný. 97% masa
Pomodori Pelati San Fabio
Loupaná rajčata v rajčatové šťávě - pasterováno.
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 29,61 g | 105,48 g | 15,82 g | 2 878,52 kJ (687 kcal) |
celkově | 118,43 g | 421,92 g | 63,26 g | 11 514,07 kJ (2750 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Ze surovin na těsto necháme nejprve vzejít kvásek, poté si vyválíme tenkou placku jako na pizzu (já dělala 2 menší) a nechám ještě odpočinout. Na těsto si pak poklademe směs, kterou máme rádi, já potřela pasírovanými rajčaty, šunkou, sýrem a žampiony a posypala zlehka majoránkou. Dala péct na cca 200°C dle trouby, hlídala jsem podle oka, když se začínala zapékat, vypnula.(Moje pizzy tedy esteticky nic moc, ale byly dobré :)
Udělala jsem z toho 2 menší:)
Pizza byla moc dobrá. Do těsta jsem ale musela přidat ještě o něco víc mléka, jinak bych to nespojila. Jinak v pohodě ;-)
Lucko, náhodou vypadají krásně. Hned bych se do nich zakousla! Já když se snažím vyválet je takhle kulaté, tak z toho mám vždycky tvar brambory..:( :D
Děkuju, snad budou příště hezčí, ale důležité je hlavně aby chutnaly :)
Přidat komentář