Autor: | Dita |
Datum přidání | 05.08.2010 |
Druh receptu | Zákusek |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 40 min |
Počet porcí: | 10 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | |
Cena: | |
Obtížnost: | |
Přidat vlastní foto
|
Na posypání:
Kokosový cukr
Kokosový cukr
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 7,19 g | 56,52 g | 15,43 g | 1 630,44 kJ (389 kcal) |
celkově | 71,89 g | 565,22 g | 154,27 g | 16 304,38 kJ (3894 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Červený rybíz opereme vodou a promícháme s trochou polohrubé mouky. Všechny suroviny smícháme a nalijeme na vymazaný a vysypaný plech, poklademe červeným rybízem. Pečeme v předehřáté troubě na 170 stupňů asi 35 minut.
Můžeme poklást i jiným ovocem (broskve, meruňky, jahody, jablka).
Na zahrádce už byl zralý rybíz, tak jsem před chvílí dopekla tuto rychlobuchtu a je báječná!! Hned jsme ochutnali a už se na ní těším znovu po obědě jako moučník. Myslím, že do večera je pryč...:-)
Opravdu výborná a rychlá! Moc jsme si pošmákli! :)
Přidat komentář