Autor: | Svět zdraví |
Datum přidání | 13.08.2014 |
Druh receptu | Večeře, Oběd |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 25 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Rýže Parboiled
Rýže parboiled dlouhozrnná loupaná
Rýže Parboiled Lagris
Rýže Parboiled dlouhozrnná ve varných sáčcích
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Rajče cherry červené
Jakost I.
Billa Tuna Brine
Tuňák celý, přírodní, rybí konzerva, sterilováno.
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 23,12 g | 65,11 g | 7,30 g | 1 686,59 kJ (403 kcal) |
celkově | 92,47 g | 260,42 g | 29,21 g | 6 746,35 kJ (1611 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Rýži uvaříme, scedíme ji, propláchneme studenou vodou a necháme dobře okapat. Nakrájíme a orestujeme cuketu na malém množství olivového oleje. Vmícháme nakrájenou cibuli, papriku, oprané a okapané žampiony, kousky tuňáka, orestovanou cuketu, kapary, bazalku a rajčátka. Olivový olej promícháme s citronovou šťávou a přimícháme do salátu. Lehce osolíme a opepříme.
Zdroj: www.svet-zdravi.cz
Přidat komentář