Autor: | neznámý |
Datum přidání | 24.07.2011 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
25 min |
Doba vaření: | 30 min |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Hořčice IL Nutrimento
Hořčice, celá semena. Bezlepková.
Mustard American Style
Hořčice na americký způsob
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Brambory si uvaříme doměkka a nakrájíme na kostky, stejne nakrájíme i makrelu. Pak si makrelu vaříme asi 3 minutky ve vodě s bobkovým listem. Potom promícháme brambory s jablkem nakrájeným na kostky a cibulí a směs dáme na maso z makrely.Dále si smícháme ocet, olej, cukr a hořčici a osolíme a rozšleháme, zálivkou přelijeme a necháme uležet, já nechávám aspoň 5 hodin. Nakonec dozdobíme nakrájenou okurkou či jinou zeleninou a posypu pažitkou.
Přidat komentář