Autor: | neznámý |
Datum přidání | 23.07.2010 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 50 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | |
Cena: | |
Obtížnost: | |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Basic Smetana na vaření
Smetana na vaření. Tuk 12%. Tepelně ošetřeno UHT záhřevem.
Smetana 12%
Smetana 12%. Obsah tuku 12%.
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 19,30 g | 51,79 g | 19,29 g | 1 765,90 kJ (422 kcal) |
celkově | 77,20 g | 207,18 g | 77,16 g | 7 063,59 kJ (1687 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme, rozšťoucháme vidličkou, osolíme,trochu opepříme, přidáme osmaženou cibulku a trochu ohřáté smetany.Na pánvi opečeme lososové filety na másle z obou stran, osolíme, okořeníme tymiánem a ochutíme citronem. Přidáme zbytek smetany. Brokolici osolíme a uvaříme v páře, vložíme na lososový filet, posypeme sýrem a dáme na 10 minut zapéct do trouby. Porce obložíme zeleninovou oblohou a můžeme podávat.
Vypadá to velice lákavě, určitě vyzkouším, dávám si do oblíbených.
Vařila jsem podle tohoto receptu návštěvě a bylo hodnoceno kladně.
Včera jsem tohle jídlo vařila, výborný nápad, vše bylo moc dobré, jen bych nedávala na lososa ten tymián.
Přidat komentář