Autor: | Svět zdraví |
Datum přidání | 13.08.2014 |
Druh receptu | Večeře, Oběd |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 10 min |
Počet porcí: | 1 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Salmon filet Gran Mare
Filet z lososa, hluboce zmrazený.
Losos Gorbuša
Filety s kůží, hluboce zmrazený, glazovaný
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 24,44 g | 18,69 g | 18,54 g | 1 514,13 kJ (362 kcal) |
celkově | 24,44 g | 18,69 g | 18,54 g | 1 514,13 kJ (362 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Steak z lososa opepříme, osolíme a opečeme na troše olivového oleje a zakápneme citronovou šťávou. Opečený steak pokrájíme na menší kousky. Zeleninu očistíme, nakrájíme na menší kousky a smícháme s olivovým olejem, umeoctem (příp. citronovou šťávou), pokrájenými bylinkami a opečenými kousky lososa.
Zdroj: www.svet-zdravi.cz
Přidat komentář