Autor: | neznámý |
Datum přidání | 01.05.2011 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
15 min |
Doba vaření: | 30 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Zeleninovo-česneková omáčka:
Zeleninová směs s kukuřicí
Hluboce zmrazená zeleninová směs
Rýžový drink mandlový
Rýžový drink mandlový mini s brčkem. Bezlepkový.
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Slunečnice loupaná Poex
Olejnatá semena
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 30,27 g | 60,34 g | 6,33 g | 1 821,94 kJ (435 kcal) |
celkově | 121,07 g | 241,34 g | 25,34 g | 7 287,77 kJ (1741 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Ryby z obou stran potřeme olivovým olejem, okořeníme a osmahneme na pánvi. Zeleninu mírně podlijeme vodou, okořeníme a dáme vařit. Zhruba po 10 minutách zalijeme rýžovým nápojem, zahustíme kukuřičnou strouhankou a ještě chvíli povaříme. Na závěr přidáme prolisovaný česnek, ochutíme citronovou šťávou, osolíme a po dvou minutách můžeme stáhnout z ohně. Servírujeme s bramborovou kaší, kterou jsme vytvořili rozšťoucháním brambor, rýžového nápoje a semínky ze slunečnice. Na talíři vše ještě pokapeme citrónovou šťávou a dozdobíme pažitkou.
Rýžový nápoj má velice osvěžující jemnou chuť. Zároveň je lehkou a stravitelnou alternativou kravského mléka.
Přidat komentář