Autor: | happy.lenulka@ |
Datum přidání | 05.03.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Ghí přepuštěné máslo
Máslo Ghí. Přepuštěné máslo.
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Concentrato di Pomodoro
Rajčatová pasta. Sterilováno
Rajčatový protlak albert Quality
Rajčatový protlak zahuštěný. Pasterováno. Na 100 g protlaku bylo…
Billa Tuna Brine
Tuňák celý, přírodní, rybí konzerva, sterilováno.
Kukuřice ve slaném nálevu
Sterilováno
Na pánvi rozehřejte olivový olej, do něj vhoďte osmažit na plátky nakrájený česnek a nadrobnou nakrájenou chilly. Po chvilce, až paprička i česnek pustí aroma, přidejte nadrobno nakrájenou červenou cibuli, na kostičky nakrájenou papriku a zalijte protlakem, poté přidejte bylinky a asi 5 minut duste. Nakonec přidejte kukuřici a tuňáka a nechte prohřát. Mezitím si v rozpálené troubě nahřejte placky potřené ghí. Poté stačí jen naservírovat - placky přeložte napůl, naplňte směsí a hojně posypte strouhaným sýrem (např. parmazán).
Přidat komentář