Autor: | happy.lenulka@ |
Datum přidání | 09.05.2011 |
Druh receptu | Oběd, Svačina, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
5 min |
Doba vaření: | 30 min |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Zeleninový vývar Brodo vegetale
Nasekaná čerstvá zelenina s hustou konzistencí.
Zeleninový vývar
Čirý zeleninový vývar. Sterilováno.
Zeleninový vývar pálivý
Čirý zeleninový vývar. Sterilováno.
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 1,89 g | 8,38 g | 11,96 g | 614,20 kJ (147 kcal) |
celkově | 3,79 g | 16,77 g | 23,93 g | 1 228,40 kJ (293 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Pór nakrájíme na kolečka a vhodíme do hrnce, kde jej na trošce másla orestujeme. Poté zalijeme vývarem a vaříme do změknutí pórku. Poté ponorným mixérem polévku rozmixujte a zjemňete asi 1,5 dcl smetany.Podávejte s opečeným celozrnným toustem.
Přidat komentář