Autor: | happy.lenulka@ |
Datum přidání | 07.03.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Biotrend Bio citróny
Bio citróny, odrůda: Primofiore, kategorie: 5, jakost: 1
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Postup je jednoduchý. Do velkého hrnce dejte vařit vodu. Až voda začne vřít, vymačkejte do ní šťávu z 1 citronu a poté do vody vhoďte na lístky naloupaný a omytý fenykl. Povařte jen krátce (nechala jsem lístky vařit 5 minut). Poté fenykl sceďte, listy položte do pekáčku, osolte, posypte parmazánem, strouhankou a nakonec hojně zakápněte olivovým olejem. To celé dejte na 25 minut zapéci na 180°C. Já jsem jako přílohu zvolila bramborovou kaši a byla to dobrá volba.
Přidat komentář