Autor: | Svět zdraví |
Datum přidání | 03.10.2014 |
Druh receptu | Večeře, Oběd |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 30 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Hrášek sterilovaný
Sterilovaná zelenina jednodruhová ve slaném nálevu.
Sušená rajčata ve slunečnicovém oleji s česnekem
Pasterováno.
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Salmon filet Gran Mare
Filet z lososa, hluboce zmrazený.
Losos Gorbuša
Filety s kůží, hluboce zmrazený, glazovaný
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 19,76 g | 38,70 g | 18,04 g | 1 725,98 kJ (412 kcal) |
celkově | 79,06 g | 154,82 g | 72,15 g | 6 903,91 kJ (1649 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Neoloupané brambory jen překrojíme a na páře uvaříme do měkka. Steak z lososa mírně osolíme, pokapeme citronovou šťávou a opečeme na pánvi. Oloupeme avokádo, dužinu nakrájíme a pokapeme citronovou šťávou, aby nezhnědla. Mladý špenát promícháme s povařeným zeleným hráškem. Maso z lososa pokrájíme, promícháme s vychladlými bramborami a listy špenátu. Přísady na zálivku vložíme do mixéru a rozmixujeme. Zálivku vmícháme do salátu. Pro letní teplé dny se tento salát hodí např. k večeři.
www.svet-zdravi.cz
Přidat komentář