Autor: | Svět zdraví |
Datum přidání | 12.10.2014 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 30 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Vegetol gold
Rostlinný jedlý olej jednodruhový
Slunečnicový olej
Rostlinný jedlý olej. Jednodruhový, slunečnicový.
Špenát listový
Špenát listový porcovaný. Hluboce zmrazený.
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 7,69 g | 21,03 g | 12,98 g | 966,20 kJ (231 kcal) |
celkově | 30,74 g | 84,12 g | 51,93 g | 3 864,81 kJ (923 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Uvaříme jáhly ve 200 ml vody - propláchneme je, 5 minut mírně vaříme a necháme dojít pod pokličkou. Cibuli nakrájíme nahrubo a osmahneme na oleji, zalijeme ¾ l vody a přidáme oloupané a na kostky nakrájené brambory. Vaříme do změknutí brambor. Přidáme špenát, koření, sójovou omáčku, zamícháme a necháme pod pokličkou odstát. Polévku rozmixujeme dohladka a vmícháme uvařené jáhly. Na talíři polévku zjemníme sójovou smetanou.
www.svet-zdravi.cz
Přidat komentář