Autor: | Svět zdraví |
Datum přidání | 14.10.2014 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 40 min |
Počet porcí: | 6 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Vegetol gold
Rostlinný jedlý olej jednodruhový
Slunečnicový olej
Rostlinný jedlý olej. Jednodruhový, slunečnicový.
Machland Kysané zelí
Zelenina mléčně kvašená, pasterovaná.
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 7,45 g | 10,21 g | 14,99 g | 848,53 kJ (203 kcal) |
celkově | 44,71 g | 61,25 g | 89,95 g | 5 091,19 kJ (1216 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Zelí (kysané) uvaříme zvlášť, cca 20 minut. Ve větším hrnci osmahneme na oleji nakrájenou cibuli, přidáme kmín a papriku, lehce orestujeme. Zalijeme 1 l vody, přidáme bobkový list, brambory, namočené houby a vaříme do změknutí brambor. Přidáme uvařené zelí a nakrájený tempeh, promícháme.
www.svet-zdravi.cz
Zelňačku můžeme zahustit kukuřičným škrobem rozmíchaným ve vlažné vodě. A před podáváním zjemnit sójovou smetanou nebo Sojade.
Přidat komentář