Autor: | neznámý |
Datum přidání | 14.07.2010 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 35 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 19,10 g | 10,21 g | 5,18 g | 704,74 kJ (168 kcal) |
celkově | 76,39 g | 40,85 g | 20,73 g | 2 818,95 kJ (673 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Na másle opečeme po obou stranách okořeněné filety a uschováme v teple. Do té samé pánve nasypeme lesní ovoce, přidáme třtinový cukr, citrónovou šťávu a přivedeme k varu. Hotovou omáčkou poléváme rybí filety. Podáváme s bramborem.
Recept vypadá zajímavě, ještě jsem nezkoušela, ale určitě ho zkusím.
Přidat komentář