Autor: | neznámý |
Datum přidání | 19.03.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 30 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Salmon filet Gran Mare
Filet z lososa, hluboce zmrazený.
Losos Gorbuša
Filety s kůží, hluboce zmrazený, glazovaný
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 18,39 g | 32,32 g | 10,33 g | 1 392,68 kJ (333 kcal) |
celkově | 73,57 g | 129,29 g | 41,33 g | 5 570,73 kJ (1330 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Plátek lososa si osolíme a opepříme podle chuti, zasypeme ho natrhaným tymiánem a na rozpálené potřené pánvičce olejem opečeme. Mezitím si připravený salát z polníčku či rukoly pořádně promyjeme a smícháme se šťávou z citronu nebo limetky, olivovým olejem a můžeme i trochu balzamica, máme-li doma.Opečeného lososa podáváme jen na salátku a celé to polijeme naším "dresinkem" z limetky, jako příloha se hodí brambory, případně rýže.
Přidat komentář