Autor: | neznámý |
Datum přidání | 15.07.2010 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 50 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Špagety bezvaječné těstoviny
Těstoviny bezvaječné sušené.
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Rajčatový protlak albert Quality
Rajčatový protlak zahuštěný. Pasterováno. Na 100 g protlaku bylo…
Concentrato di Pomodoro
Rajčatová pasta. Sterilováno
Rajčata Cherry červená
Kulatá. Jakost I.
Tesco Fazole v rajčatové omáčce
Fazole v rajčatové omáčce. Hotový pokrm. Sterilováno
Špagety – Quinoa s kukuřicí a rýží
Bezlepkové, BIO.
Špagety uvaříme podle návodu.Na másle osmahneme osolené rybí filé. Vyjmeme a uschováme v teple. V té samé pánvi osmahneme jarní cibulku, poté přisypeme mouku a ještě chvíli smažíme. Dále přidáme nastrouhanou zeleninu, fazole v rajčatové omáčce, rajčatový protlak, třtinový cukr a ocet. Podle chuti můžeme více osladit, okyselit nebo osolit. Rajčata omyjeme a pokrájíme na malé kousky a přidáme pár minut před uvařením do omáčky. Hotovou omáčkou přeléváme rybí filé a podáváme se špagety.
Přidat komentář