Autor: | lanvin |
Datum přidání | 07.09.2010 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 45 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | 130 Kč |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 14,54 g | 6,53 g | 8,16 g | 506,96 kJ (121 kcal) |
celkově | 58,15 g | 26,14 g | 32,66 g | 2 027,84 kJ (484 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Umyté a osušené filety pstruha potřeme z obou stran solí a pepřem. Očištěné a nakrájené (větši kousky) lišky orestujeme na oleji a vychladlé lehce rozmixujeme. Na každý filet dáme porci hub a zavineme roládu. Obalíme v mouce a sepneme jehlou. Roládky opékáme zvolna na oleji, ve kterém jsme restovali houby. Přendáme na talíř vyložený hlávkovým salátem, přizdobíme petrželkou a podáváme.
Přidat komentář