Autor: | lanvin |
Datum přidání | 23.09.2010 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 35 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | 70 Kč |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Rýžové nudle bezvaječné
Rýžové nudle - těstoviny bezvaječné sušené
Billa Tuna Brine
Tuňák celý, přírodní, rybí konzerva, sterilováno.
Kešu pražené solené Dr. Ensa
Kešu, skořápkové plody loupané
Alesto Cashew Nuts
Jádra kešu ořechů
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 12,16 g | 44,65 g | 17,96 g | 1 628,04 kJ (389 kcal) |
celkově | 48,65 g | 178,60 g | 71,83 g | 6 512,14 kJ (1555 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Rýžové nudle uvaříme v osolené vodě, dáme pozor, aby se nerozvařily. Uvařené prolijeme studenou vodou a dáme do mísy. Salát omyjeme a natrháme na menší kousky, papriku a celer nakrájíme.Oříšky nasekáme a nasucho opražíme na pánvi . Ředkvičky nastrouháme na hrubém struhadle. Tuňáka scedíme. Všechny suroviny přidáme k nudlím, dochutíme solí a pepřem a dobře promícháme.
Přidat komentář