Autor: | lanvin |
Datum přidání | 30.09.2010 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 60 min |
Počet porcí: | 5 ks |
Přibližná cena: | 50 Kč |
Chuť: | |
Cena: | |
Obtížnost: | |
Přidat vlastní foto
|
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Kokosový olej BIO RAW
Jedlý rostlinný olej jednodruhový.
BIO Kokosöl nativ
Bio olej kokosový
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 29,51 g | 11,85 g | 13,79 g | 1 828,63 kJ (437 kcal) |
celkově | 147,55 g | 59,23 g | 68,96 g | 9 143,14 kJ (2184 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Očištěnou mrkev nakrájíme na kolečka, cibuli a celer na kostičky. Vše dáme do hrnce a na kokosovém oleji restujeme, poté přidáme očištěné nakrájené houby a sušené houby i s vodou. Dusíme, podle potřeby podlijeme horkou vodou. Dochutíme majoránkou, tymiánem, solí a rozetřeným česnekem. Ve smetaně rozmícháme bramborovou moučku a přidáme k houbám. Povaříme ještě 5-10 minut. Dochutíme jablečným octem a ozdobíme zelenou petrželkou.
Letošní bohatá houbařská sezona nabízí vyzkoušet další recepty. Zkusila jsem tento houbový guláš, a pochutnali jsme si.
Přidat komentář