Autor: | lanvin |
Datum přidání | 07.10.2010 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 25 min |
Počet porcí: | 3 ks |
Přibližná cena: | 60 Kč |
Chuť: | |
Cena: | |
Obtížnost: | |
Přidat vlastní foto
|
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Rajčata Cherry červená
Kulatá. Jakost I.
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 6,17 g | 16,32 g | 3,40 g | 520,99 kJ (124 kcal) |
celkově | 18,50 g | 48,95 g | 10,19 g | 1 562,96 kJ (373 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Omytou hlívu nakrájíme na širší proužky a posypeme lehce pokrájeným česnekem. Rajčata nakrájíme na osminky, můžeme je oloupat, ale není to nutné. Cibuli nakrájíme na kolečka. Na větší pánvi na oleji pomalu orestujeme hlívu dozlatova. Na jiné pánvi na oleji orestujeme cibuli. Obojí pak necháme na ubrousku okapat od oleje. V míse promícháme hlívu s cibulí a lehce dochutíme solí. Na talíř dáme listy salátu, nakrájená rajčata, kopeček hlívy s cibulí a posypeme petrželkou.
Přidat komentář