Autor: | Lucka |
Datum přidání | 01.04.2013 |
Druh receptu | Zákusek |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | 8 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl jemnozrnná Trapani Sale
Z přírodní rezervace poblíž Trapani (Sicílie).
Sůl hrubozrnná Trapani Sale
Z přírodní rezervace poblíž Trapani (Sicílie).
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Pšeničná múka celozrnná špeciál - stredná
Pšeničná mouka celozrnná
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 5,41 g | 24,17 g | 17,11 g | 1 134,89 kJ (271 kcal) |
celkově | 43,29 g | 193,38 g | 136,88 g | 9 079,10 kJ (2168 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Uvedené suroviny si všechny smíchám, nejprve dávám sypké a potom přidávám tekuté (vodu atd.) Do těsta vsypu i podle chuti sezamová semínka a promíchám v těsto. Nechala jsem odpočinout ještě asi 20 minut a pak podle fantazie vykrájíme nebo vytvarujeme libovolné tvary, poklademe na plech (s pečicím papírem nebo vymazat) a semínka nasypeme ještě zlehka navrch, peču asi při 180°C tak na 20 minut.
Ořechy a semínka můžete volit dle chuti, sušenky ale nejsou moc sladké, je to spíše zobání na slano třeba k vínečku:)
Přidat komentář