Autor: | Kewar |
Datum přidání | 19.11.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 40 min |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | 60 Kč |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Veto Vegi steak
Sójový výrobek, bez konzervačních látek, přirozeně bez cholesterolu.
Do cca 1,5l vody dáme bujón, sojové plátky a vaříme asi 10-15 min.Hotové plátky vyndáme z vývaru, vymačkáme z nich vodu a necháme je trochu vychladnout. Plátky pak nakrájejte na větší kostky.Cibuli nakrájíme na hrubo a osmažíme. Nebojte se jí osmažit pěkně do hněda, dá to guláši pěknou barvu a chuť. Na cibuli přidáme nakrájené sojové kostky a trochu osmahneme. Nakonec všechno zalijte vývarem který nám zbyl od vaření soji. Vaříme cca 20 minut aby se rozvařila cibule. Mezi tím si připravte tmavší jíšku na zahuštění. (poměr je +- 1:1 na tři zarovnané lžíce mouky 3 lžíce oleje). Guláš ochuťte solí a pepřem, zahustěte jíškou a nechte přejít varem cca 5 minut.Podávejte s chlebem nebo bramborem.
Přidat komentář