Autor: | neznámý |
Datum přidání | 21.07.2010 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 40 min |
Počet porcí: | 6 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | |
Cena: | |
Obtížnost: | |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Kečup sladký
Zpracovaná zelenina. Protlaky rajčatové. Sterilováno.
Špagety bezvaječné těstoviny
Těstoviny bezvaječné sušené.
Pilos Smetana kysaná
Smetana kysaná pochoutková. Obsah tuku min. 16%.
Rajčata Cherry červená
Kulatá. Jakost I.
Špagety – Quinoa s kukuřicí a rýží
Bezlepkové, BIO.
Tomato Ketchup
Kečup - rajčatový protlak ochucený. Pasterovaný výrobek. Na 100 g…
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 18,67 g | 70,12 g | 12,10 g | 1 800,60 kJ (430 kcal) |
celkově | 111,99 g | 420,74 g | 72,58 g | 10 803,60 kJ (2580 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Špagety uvaříme podle návodu uvedeném na obalu. Mezitím na pánev nasypeme brokolici, přidáme máslo, sůl a dusíme přibližně 10 minut pod pokličkou. Přidáme omytá na kousky pokrájená rajčata, třtinový cukr, bylinky a zakysanou smetanu. Povaříme ještě pár minut. Na závěr přimícháme scezené špagety a podáváme sypané sýrem.
Výborná kombinace :-)
Přidat komentář