Autor: | neznámý |
Datum přidání | 08.04.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
15 min |
Doba vaření: | 50 min |
Počet porcí: | 5 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Zátkovy vaječné těstoviny Špagety
Těstoviny vaječné sušené
Zátkovy vaječné těstoviny Kolínka malá
Těstoviny vaječné sušené
Premium těstoviny
Vaječné těstoviny, pšeničné, sušené
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Zeleninová směs s kukuřicí
Hluboce zmrazená zeleninová směs
Rajčata Cherry červená
Kulatá. Jakost I.
Těstoviny zalijeme vroucí vodou a uvaříme do měkka. Cibuli s petrželí osmahneme na rozehřátém oleji, osolíme, přidáme zeleninu a vaříme dokud nám nepovolí. Nakonec přidáme rozetřený česnek a vmícháme těstoviny. Máslem vymažeme pekáček, rozprostřeme zeleninovou směs a povrch poklademe tenkými plátky rajčat. Pekáč vložíme do předehřáté trouby a pečeme na 200 °C. Před koncem posypeme vršek rajčat provensálským kořením a necháme dopéct. Hotový pokrm posypeme tenkými plátky z řepy.
přidala bych rozšlehané vajíčko ...
Přidat komentář