Autor: | 2109@ |
Datum přidání | 21.03.2011 |
Druh receptu | Oběd, Svačina, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
5 min |
Doba vaření: | 20 min |
Počet porcí: | 8 ks |
Přibližná cena: | 120 Kč |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Jogurt bílý Boni
Jogurt bílý
Kečup sladký
Zpracovaná zelenina. Protlaky rajčatové. Sterilováno.
Zátkovy vaječné fleky
Těstoviny
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Pilos Smetana kysaná
Smetana kysaná pochoutková. Obsah tuku min. 16%.
Penne Rigate Fior di Pasta
Těstoviny semolinové
Tagliatelle Nonna Mia
Nesušené vaječné těstoviny
Tuna Steak in sunflower oil with lemon flavour
Tuňák steak ve slunečnicovém oleji s příchutí citronu. Sterilováno.…
Tomato Ketchup
Kečup - rajčatový protlak ochucený. Pasterovaný výrobek. Na 100 g…
Kikoman Soy Sauce
Přirozeně fermentovaná sójová omáčka - ochucovadlo
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 26,85 g | 47,32 g | 11,20 g | 1 704,21 kJ (407 kcal) |
celkově | 214,77 g | 378,58 g | 89,64 g | 13 633,67 kJ (3256 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Těstoviny uvaříme ve slané vodě s vegetou, scedíme a zakápneme olejem, aby se neslepily. Konzervu tuňáka částečně (asi z poloviny) scedíme od oleje a rozmačkáme, dáme do mísy, přidáme krájenou kapii, pokrájený pórek a dosolíme. Na talíři sypeme strouhaným sýrem (můžeme přidat i konzervu červených fazolí) a přelijeme ochuc. zakysanou smetanou (smetanu rozmícháme s drceným česnekem, soj. omáčkou a kečupem).
Přidat komentář