Autor: | Dita |
Datum přidání | 20.05.2011 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
5 min |
Doba vaření: | 30 min |
Počet porcí: | 5 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Špaldové celozrnné těstoviny Bio
Bezvaječné těstoviny
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Zeleninová směs s kukuřicí
Hluboce zmrazená zeleninová směs
Giana Tuňák kousky ve vlastní šťávě
Kousky tuňáka ve vlastní šťávě. Rybí konzerva. Sterilováno.
Tuňák drcený v rostlinném oleji a nálevu
Rybí konzerva. Sterilováno.
Na másle zpěníme cibulku. Konzervu tuňáka omyjeme, otevřeme a zcedíme od šťávy. Přidáme k cibulce, podlijeme trochou vody, přisypeme zeleninu a prohřejeme. Mezitím si dáme uvařit těstoviny. Nejprve servírujeme těstoviny a přelijeme směsí.
Můžeme posypat sýrem.
Přidat komentář