Autor: | Dita |
Datum přidání | 02.08.2010 |
Druh receptu | Snídaně, Svačina, Zákusek |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 40 min |
Počet porcí: | 12 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | |
Cena: | |
Obtížnost: | |
Přidat vlastní foto
|
Kokosový cukr
Kokosový cukr
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Pilos Smetana kysaná
Smetana kysaná pochoutková. Obsah tuku min. 16%.
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 6,02 g | 41,62 g | 8,61 g | 1 108,38 kJ (265 kcal) |
celkově | 72,21 g | 499,45 g | 103,30 g | 13 300,58 kJ (3177 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Jablka omyjeme, okrájíme slupku a zbavíme jádřinců, poté je nastrouháme na hrubém struhadle. Všechny ingredience smícháme a důkladně promícháme, přilijeme mléko tak, aby těsto nebylo husté ani řídké. Hotové těsto nalijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech. Pečeme v předehřáté troubě na 170 stupňů asi 35 minut dozlatova.
pokud pridate hrst drcenych orechu tak to nema chybu
Přidat komentář