Autor: | Dita |
Datum přidání | 31.05.2011 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 30 min |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Zátkovy vaječné těstoviny Špagety
Těstoviny vaječné sušené
Zátkovy vaječné těstoviny Kolínka malá
Těstoviny vaječné sušené
Premium těstoviny
Vaječné těstoviny, pšeničné, sušené
Muškátový ořech celý
Muškátový ořech celý
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Biotrend Bio citróny
Bio citróny, odrůda: Primofiore, kategorie: 5, jakost: 1
Rajčata Cherry červená
Kulatá. Jakost I.
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 10,49 g | 44,06 g | 3,58 g | 798,23 kJ (191 kcal) |
celkově | 20,98 g | 88,11 g | 7,15 g | 1 596,45 kJ (381 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Pečlivě omytý pórek a nadrobno pokrájený květák zalijeme mírně vodou. Dusíme pomalým varem, nejlépe přikryté, dokud květák zcela nezměkne. Po 5 minutách okořeníme muškátovým oříškem a osolíme. Mezitím dáme vařit do hrnce těstoviny a uvařené zcedíme. Těstoviny vmícháme ke květáku společně s rajčaty a pokapeme citrónovou šťávou.
Přidat komentář