Autor: | Raskenius |
Datum přidání | 16.03.2013 |
Druh receptu | Příloha, Svačina, Večeře, Oběd |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | neuvedeno |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Kokosový cukr
Kokosový cukr
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Paprika červená řezaná
Paprika červená řezaná - sterilovaná v kořeněném sladkokyselém nálevu…
Garden okurky
Sterilovaná zelenina ve sladkokyselém nálevu
Kikoman Soy Sauce
Přirozeně fermentovaná sójová omáčka - ochucovadlo
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
celkově | 85,68 g | 68,04 g | 55,90 g | 4 795,15 kJ (1145 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Sojové kostky necháme namočit ve vodě s trochou soli a pár kapkami sojové omáčky. Když jsou dostatečně nabobtnalé povaříme je asi 20 minut a poté necháme vychladnout a nasáknout vodu. Zbytek tekutiny slejeme.K vychladlým sojovým kostkám přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, na jemné nudličky nakrájené zelí, papriku, kostičky okurek, rozsekané feferonky, česnek utřený se solí.Vše zalijeme připraveným dresinkem z oleje, sojové omáčky, octa, cukru, mletého pepře, mletého zázvoru (popřípadě strouhaného) a soli. Důkladně promícháme a necháme marinovat v chladu a temnu.
Pestrý salát asijskéo typu. Jednotlivé suroviny jsou úhledně nakrájeny. Vůně a chuť je charakteristická pro sojovou omáčku, feferony, česnek a zázvor.
Marinovat nechte aspoň 4 hodiny - ale to záleží na vás...
Přidat komentář