Autor: | neznámý |
Datum přidání | 18.07.2010 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 30 min |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Jihočeská Niva
Poloměkký zrající plnotučný sýr s plísní uvnitř hmoty
Pilos Smetana kysaná
Smetana kysaná pochoutková. Obsah tuku min. 16%.
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 44,66 g | 107,22 g | 55,34 g | 4 387,45 kJ (1048 kcal) |
celkově | 89,33 g | 214,45 g | 110,69 g | 8 774,90 kJ (2096 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Sýrové tortellini uvaříme podle návodu uvedeném na obalu. Na másle orestujeme na kousky pokrájenou jarní cibulku, přidáme nastrouhaný sýr, nivu, zakysanou smetanu a opékáme tak dlouho, dokud se nám sýr nebude táhnout. Na talíř nasypeme tortellini a polijeme sýrovou omáčkou.
Přidat komentář