Autor: | Timsy |
Datum přidání | 23.06.2013 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
20 min |
Doba vaření: | 30 min |
Počet porcí: | 3 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
BIO Voňavá sůl Devět sil
Voňavá bylinková směs s himalájskou solí.
Tofu uzené
Sójový výrobek
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 11,30 g | 13,24 g | 4,57 g | 629,75 kJ (150 kcal) |
celkově | 33,89 g | 39,71 g | 13,71 g | 1 889,24 kJ (451 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Uzené tofu a všechny omyté papriky si nakrájíme na kostičky. Na pánvi wok si rozehřejeme kousek másla a přidáme nejprve papriky, chviličku orestujeme, okořeníme. Poté zalijeme 150 ml vody a dusíme. Když jsou papriky měkké, přidáme k nim tofu, promícháme a společně ještě prohřejeme. Podáváme s celozrnnou nebo normální rýží a zeleninovým salátem.
Přidat komentář