Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Veganská gulášová polévka
Autor: Sunriska
Datum přidání 20.07.2014
Druh receptu Oběd, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
5 min
Doba vaření: 15 min
Počet porcí: 4 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť:
Cena:
Obtížnost:
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 1 balení uzeného tofu
  • 4 brambory
  • 1 cibule
  • kukuřičná mouka hladká na zahuštění
  • lžička sladké mleté papriky
  • lžička drceného kmínu
  • lžička majoránky
  • špetka pepře
  • sůl dle chuti
  • olej na restování

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Postup přípravy

Na oleji - nejlépe kokosovém nebo ghee - lehce orestujeme cibulku, po chvíli přidáme oloupané a pokrájené brambory. Zasypeme sladkou paprikou a necháme ji mírně zasmažit. Poté zalijeme vodou a vaříme do změknutí brambor. Těsně před koncem přidáme na hrubo nastrouhané uzené tofu a kukuřičnou mouku. Provaříme a dochutíme majoránkou, pepřem, kmínem a solí.

Příběh receptu

Polévka je velice chutná, sytá a výživná.


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Sunriska | 21.07.2014 - 17:25

Tak to mě moc těší. ;) Také jsme s přítelem zbaštili celý hrnec na posezení a to byl jenom takový nápad na rychlé a efektivní jídlo..:D 

Kuli | 21.07.2014 - 14:00
Chuť:
Cena:
Obtížnost:

Manželovi  tahle polévka chutnala, vnučce chutnala jako dršťková, mě jako bramborový guláš - a snědli jsme každý dvě porce :) - byla vynikající  :)  :)  :)

Nejnovější články

Bude úspěch nebo rozčarování?

Některé pobuřuje, některé děsí a někdo je velmi spokojený... O čem, že je to…

16.10. byl SVĚTOVÝ DEN VÝŽIVY

Světový den výživy připomíná právo na kvalitní jídlo pro všechny bez rozdílu.

Monitoring dietární expozice roku 2024

Systém monitorování zdravotního stavu obyvatelstva ČR ve vztahu k životnímu…

Další zajímavé recepty