Autor: | Sunriska |
Datum přidání | 04.08.2013 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
15 min |
Doba vaření: | 30 min |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Čočka červená půlená
Loupaná
Rajčata Cherry červená
Kulatá. Jakost I.
Kukuřice ve slaném nálevu
Sterilováno
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 23,39 g | 48,25 g | 14,99 g | 1 694,74 kJ (405 kcal) |
celkově | 46,79 g | 96,51 g | 29,98 g | 3 389,47 kJ (810 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Nejdříve si dáme vařit červenou čočku a mezitím si připravíme papriky. Podélně je rozkrojíme, odstraníme vnitřek a vložíme je do pekáčku, který jsme potřeli olivovým olejem. Uvařenou červenou čočku smícháme s nakrájeným rajčetem, kukuřicí, houbami, pokrájeným česnekem a směs podle chuti okořeníme a osolíme. Naplníme papriky - co nám ze směsi zbyde, necháme volně v pekáčku. Pečeme 30 minut při 200 °C, pokud papriky začínají na okrajích hnědnout, přikryjeme alobalem, aby se nespálily. Před koncem posypeme sýrem a necháme dojít. Podáváme s neloupanou rýží, kterou můžeme posypat mořskou řasou nebo čímkoliv zeleným ze zahrádky.
Místo červené čočky můžeme použít i kuskus.
Přidat komentář