Autor: | Sunriska |
Datum přidání | 06.04.2013 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 35 min |
Počet porcí: | 8 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Rýže natural
Rýže dlouhozrnná natural
Arax Rýže basmati
Rýže basmati
Incan Goldenberries
Plody mochyně peruánské, sušené
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Skořice mletá Mikado
Skořice, mletá
Jáhly třikrát spaříme horkou vodou a dáme společně s rýží vařit. Po uvaření (nemusí být úplně do měkka) přidáme nasekané oříšky, pokrájené sušené ovoce, med, vajíčko, skořici a promícháme. Směs ve vymazané zapékací misce zapečeme cca na 20 minut. Podáváme přelité ghee.
Hodně vylepšená a jednoduchá varianta rýžovníku :)
Přidat komentář