Autor: | Sunriska |
Datum přidání | 05.04.2014 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
5 min |
Doba vaření: | 10 min |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Bulgur Arax
Drcená pšenice
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 9,28 g | 47,90 g | 0,68 g | 885,65 kJ (212 kcal) |
celkově | 18,56 g | 95,79 g | 1,36 g | 1 771,30 kJ (423 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Bulgur dáme vařit do kastrůlku ve trojnásobném množství vody, přidáme provensálské koření, sůl a vaříme do změknutí. Mezitím si lehce orestujeme na oleji pokrájenou cibuli, poté přidáme na hrubo nastrouhanou mrkev, podlejeme vodou a dusíme do změknutí. Až bude bulgur i zelenina hotová, vše promícháme a můžeme podávat.
Jednoduché, rychlé, veganské a podle dělené stravy.
Posypeme řeřichou, petrželkou či mořskými řasami.
Přidat komentář