Autor: | Sunriska |
Datum přidání | 30.07.2013 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
15 min |
Doba vaření: | 15 min |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | |
Cena: | |
Obtížnost: | |
Přidat vlastní foto
|
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 12,05 g | 64,38 g | 5,60 g | 1 553,54 kJ (371 kcal) |
celkově | 24,09 g | 128,76 g | 11,20 g | 3 107,08 kJ (742 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Nejdříve si nejlépe v páře a ve šlupce uvaříme brambory. Vychladlé oloupeme a nastrouháme na jemném struhadle. Přidáme špaldovou mouku, vejce, provensálské koření, semínka a sůl podle chuti. Vypracujeme tužší těsto, které vytvarujeme do dvou menších šišek. Vložíme do vroucí vody a vaříme asi 15 minut.
jj to je úžasné :-), takhle jsem v létě dělala ovocné knedlíky, ale pochopitelně bez koření a cibule, jenom s perníkovým kořením :-)
Dnes jsem uvařila k obědu a bylo to velmi dobré! Děkuji. Vy jste uplná studnice receptů :-) Budu Vás sledovat...:-)
Děkuji, těší mě, že moje recepty jsou inspirace pro ostatní. :) Naštěstí je teď hodně zeleninky, takže je stále co vymýšlet.
Přidat komentář